Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 2 - Odiliapeel 2
 

 

DVG2 bekert verder door winst op Odiliapeel 2

Op deze beker/inhaal zondag speelde DVG 2 thuis tegen de reserves van Odiliapeel. Inzet was een plaats in de ½ finale van de KNVB beker. Op een winderig en zonnig sportpark De Roode Bleek was het best koud, toch waren de omstandigheden om te voetballen goed.  DVG2 begon slordig aan de wedstrijd die een plaats in de ½ finale kon opleveren, veelvuldig balverlies kwam de opbouw niet ten goede en werden er ook geen kansen gecreëerd. Na een kwartiertje zette DVG een aanval op over de linkerkant. De strakke voorzet over de grond kon door de mee opgekomen Arno Habraken gemakkelijk binnen geschoten worden. DVG had over het algemeen de controle over de wedstrijd en doelman Ronald Martens kon redelijk eenvoudig zijn doel schoon houden. Net voor rust werd Mickel Schuurmans onderuitgehaald binnen de 16m maar de scheidsrechter legde de bal er net buiten.

Na rust had DVG riante mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar de marge bleef miniem. Odiliapeel kwam na twee gele kaarten ook nog met 10 man te spelen. Met deze kleine marge werd het op sommige momenten toch nog erg spannend voor DVG maar de enige treffer bleek voldoende voor de winst. Man of the Match werd Pim Verboom.
De DVG dames verloren hun inhaal wedstrijd uit tegen Bruheeze met 6-0. Woman of the match was Moniek van Esch.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


28-02-2016
 
 
DVG 2 - Odiliapeel 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)