Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG-2 finale districtsbeker
 

 

DVG-2 bereikt hiermede de finale van de districtsbeker

DVG 2 speelde een dubbel dit weekeinde. Voor de competitie werd gelijk gespeeld tegen Sparta 25 uit Beek en Donk: 2-2. Op paasmaandag stond de halve finale districtsbeker tegen VCH-4 Venlo-Blerick) op het programma. Een goede redding van Ronald Martens voorkwam een voorsprong van de thuis ploeg. Toch had DVG het betere van het spel. Echter een redding van Pim Verboom, staande op de doellijn, was noodzakelijk om een achterstand te voorkomen. Kort voor rust kwam DVG-2 op een voorsprong, Roel van de Sande scoorde en dan smaakt de thee net even iets beter. In de tweede helft werd het voetbal niet beter.

De thuis ploeg begon een beetje het hoofd te verliezen en dit gaf DVG de mogelijkheden om de score verder op te voeren. Roel van de Sande tekende ook voor de 2-0. Toen Willem Voets ook nog vanaf 11m de 3-0 binnen schoot was de wedstrijd beslist. DVG-2 bereikt hiermede de finale van de districtsbeker van de KNVB. Deze wordt op 22 mei gespeeld.

Man of the Match is Roel van de Sande.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


28-03-2016
 
 
DVG-2 finale districtsbeker
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)