Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ook DVG makt gin verschil!
 

 

Opening kunstgrasveld op Sportpark De Roode Bleek Liempde


LIEMPDE – Zaterdag 18 februari wordt het nieuwe kunstgrasveld op sportpark de Roode Bleek, vooral gebruikt door Voetbalvereniging DVG in Liempde, officieel geopend door wethouder Herman van Wanrooij. En niet alleen hij komt een balletje trappen, maar ook Prins Populus I & II en hun adjudanten Harald en Anton, Prins Jenske en Prinses Sennie en hun adjudanten Bart en Mirte, de Jeugdraad en een afvaardiging van het gehele Ploegersgevolg.

Het beloven een paar spannende sportieve wedstrijden te worden, want de prinsen en hun gevolg zijn voor DVG geen onbekende. Eugene en François van Abeelen en Anton Hermes zijn oud-DVG 1 spelers, maar op dit moment zijn zij ook leiders en trainers van een 3-tal jeugdteams. Harald Verhoeven is oud DVG-er en binnen de vereniging ook bekend van zijn prestaties bij het hometrainen.
Ook Prins Jenske en Prinses Sennie, adjudanten Bart en Mirte staan op het veld hun mannetje, evenals vele jeugdraad-leden. Bovendien zijn vele leden van het (gast)gevolg, jong en oud, actief binnen DVG.

Aftrap door wethouder en Prins Populus I & II
De prinsen, adjudanten en het gevolg gaan het opnemen tegen een DVG-team bestaande uit een mix van senioren, oud(jeugd)prinsen, leiders van jeugdteams en familieleden van de (jeugd)prinsen en adjudanten. Om 18.00 uur wordt gestart met de jeugdwedstrijd. Om 19.00 uur wordt het veld officieel geopend door wethouder Herman van Wanrooij en Prins Populus I & II. Aansluitend betreden de senioren het nieuwe kunstgrasveld. Wie uiteindelijk de wedstrijd gaat winnen, da makt gin verschil.  Want bij DVG is iedereen welkom: junioren, senioren, amateurs én sterspelers. Ook DVG makt gin verschil!

De toegang is gratis en supporters - jong en oud en met of zonder spandoek -  zijn van harte welkom!

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


04-02-2017
 
 
Opening kunstgrasveld op Sportpark De Roode Bleek Liempde
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)