Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rabobank-DVG Vrije trainingen
 

 

Rabobank-DVG Vrije trainingen, schrijf je nú in!

In april en mei organiseert DVG weer vier gratis vrije trainingen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 5 van de basisschool (kinderen van 4 t/m 8 jaar). Ze maken dan kennis met voetbal onder leiding van ervaren jeugdtrainers. In het kader van het Rabobank-DVG Jeugdplan (‘Voor de jeugd, door de jeugd’) helpen jonge hulptrainers van de JO13- en JO15-teams mee bij de activiteiten. De vrije trainingen worden van 14.00 uur tot 15.00 uur gehouden op Sportpark De Roode Bleek op:

woensdag 12 april,
woensdag 19 april,
woensdag 10 mei
woensdag 17 mei  

(Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.)

Speciale oproep voor meisjes

Meisjesvoetbal is momenteel de snelst groeiende tak van sport. De KNVB telt al meer dan 150.000 leden bij het meisjes- en vrouwenvoetbal. Dit jaar wordt het E.K. voor vrouwen zelfs in Nederland gehouden. Ook bij DVG is het meisjesvoetbal populair en groeiende. Naast een tweetal meidenteams hadden wij dit seizoen voor het eerst een compleet meisjesteam bij de allerkleinsten, de mini’s. Wij willen dit graag continueren en hopen dat veel meisjes zich zullen aanmelden voor deze vrije trainingen.

Doe je mee?

De inschrijving voor de vrije trainingen is geheel gratis Je mag zelf bepalen hoeveel trainingen je meedoet. Geef je wel van tevoren op het inschrijvingsformulier via de website www.dvgliempde.nl  of via een e-mail aan keesvoets@home.nl . Dan kun je meteen aangeven op welke dagen je erbij bent en wat je geboortedatum is. Iedereen die meedoet, krijgt op 17 mei het enige echte Dribbeldiploma! 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)