Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - Nulandia 1
 

 

Bekertoernooi DVG-1 snel voorbij

Het bekertoernooi voor DVG-1 is na 1 gespeelde wedstrijd alweer voorbij. Ingedeeld in een poule van 3 trok Irene zich op het allerlaatste moment nog terug en bleef er dus maar 1 wedstrijd over. Thuis tegen Nulandia dinsdag 23 augustus werd met 2-4 verloren.

In de eerste helft was het moeilijk voor DVG om onder de druk van Nulandia, uitkomend in de 3e klasse, uit te komen. Nulandia zette vroeg druk op de opbouw van DVG en kwam zodoende niet echt aan voetballen toe. In de 25e minuut was er een ongelukkige situatie in het strafschop gebied waarbij de scheidsrechter een penalty toekende aan Nulandia.  Deze werd benut: 0-1. Niet lang daarna werd een terugspeelbal op keeper Mark Faes niet goed verwerkt en de scheidsrechter kende een vrije trap toe. Deze werd echter binnen het strafschop gebied genomen en zou dus indirect moeten zijn maar dat zag de scheidsrechter anders: 0-2. Bart de Windt onderschepte in de 40e minuut een breed gespeelde bal en was koelbloedig in de 1-1 situatie met de keeper: 1-2. Net voor rust vielen er nog 3 doelpunten.

De DVG doelman werd eerst zwaar gehinderd binnen zijn 5 meter gebied maar de scheidsrechter keurde het doelpunt toe en moest even later die foute beslissing in een soortgelijke situatie ten gunste van DVG ook door laten gaan. In de tussentijd kreeg Nulandia nog een 2e strafschop toegekend waarbij de Nulandia aanvaller onreglementair werd gestopt. Mark Faes stopte de inzet maar in de rebound was het wel raak. Ruststand was 2-4. Na de rust speelde DVG meer naar voren en nu werd Nulandia in de opbouw gestoord en kreeg DVG de overhand in de wedstrijd. Er volgden diverse kansen om de aansluitingstreffer te maken maar het vizier van de DVG’ers stond (nog) niet op scherp. Ook Nulandia had nog een paar counter mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 2-4 en daardoor is DVG-1 in de beker uitgeschakeld.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


23-08-2016
 
 
DVG 1 - Nulandia 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)