Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG Vr1 - ST Estria VR2
 

 

Monsterzege voor DVG VR1 op Estria/GVV`57/SCV`58 vrouwen 2

Zondag 16 oktober zijn er de DVG vrouwen in geslaagd om een monsterzege te behalen op ST Estria/GVV`57/SCV`58 vrouwen 2  Het damesteam van DVG een maakte een mindere start van de competitie maar daar zit nu misschien wel een omslagpunt in. Met mooi voetbal werd ST Estria/GVV`57/SCV`58 ┬ábestreden en al snel volgde het succes. In de zeventiende minuut opende Seline van der Vleuten de openingstreffer. Het begin was gemaakt maar met nog 3 doelpunten van Verena Eijkemans, 1 maal Milou Welvaarts, 1 maal Els van der Steen en 3 maal Romy van Oorschot werd de eindstand uiteindelijk 9-2.
Helaas was dit de laatste wedstrijd voor Romy van Oorschot bij de DVG vrouwen want ze gaat na de winterstop of misschien eerder mee spelen bij de vrouwen van Achilles waar ze de afgelopen weken al heeft meegetraind.

Zondag 30 oktober spelen de DVG vrouwen een uitwedstrijd tegen Magriet vrouwen om 11.00 uur op sportpark Amstelhoef

Meer DVG voetbal nieuws >>>>


16-10-2016
 
 
DVG Vr1 - ST Estria VR2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)