Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

v.v. DVG nieuwe kleedkamers
 

 

DVG nieuwe kleedkamers officieel geopend

Zaterdag 14 oktober zijn de verbouwde kleedkamers van voetbal vereniging DVG uit Liempde op sportpark de Roode Bleek officieel geopend.  Onder het toeziend oog van diverse genodigden werd de opening  vooraf gegaan door enkele toespraken. Rien Schalkx, voorzitter van stichting De Roode Bleek, memoreerde nog eens de werking van de beheerstichting en complimenteerde, zijn medebestuurders Anton Hermes en Jeroen Martens,  de renovatieprojectgroep bestaande uit Anton Hermes, Dave Kastelijn, Peter Smetsers, Toon van Ruremonde en projectleider Ber Kastelijn en de maandagochtendploeg voor hun inzet en medewerking aan het eindresultaat van deze renovatie.

Herman van Wanrooij, wethouder sportzaken van Gemeente Boxtel, sprak vooral zijn bewondering uit voor het prachtige eindresultaat en gaf aan dat door de samenwerking met DVG en de beheerstichting de hierbij aangewende gemeenschapsgelden op een prima wijze besteed waren.

Toon van Ruremonde, voorzitter van DVG bedankte  de hoofaannemer Bouw Service Liempde, architect Van Hooft en de onderaannemers Schildersbedrijf Marcel van de Loo, Vloerenbedrijf Dormi, ETIB G. Saris BV,Antoine Verbree Koper- en Zinkwerken, Installatiebedrijf van Oers BV en Jan van den Boomen BV voor hun bijdragen aan de realisatie van dit project. Ook de obligatiehouders werden bedankt voor hun medewerking bij de financiering van de renovatie.

De officiële openingsdaden werden daarna bij de hoofdingang van de nieuwe kleedkamers verricht

Eerst was het Rien Schalkx die symbolisch de sleutel aan gaf aan Toon van Ruremonde als vertegenwoordiger van hoofdgebruiker DVG. Daarna werd het openingsritueel voortgezet door het jongste en oudste lid van DVG.  Nestor Cor van Dijk knipte het lint door en Melle Schalkx was vervolgens trefzeker met de bal waardoor de toegangsdeur werd vrijgemaakt.

De vele aanwezigen waren vol lof over de uitvoering. Hiermee is de update van sportpark De Roode Bleek compleet en kan hoofdgebruiker DVG weer beschikken over een prachtige accommodatie.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


14-10-2017
 
 
DVG nieuwe kleedkamers officieel geopend
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)