Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG Vrije trainingen
 

 

DVG Vrije trainingen, schrijf je nú in en haal je dribbeldiploma !

In april en mei organiseert DVG voor de 10e keer gratis vrije trainingen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 5 van de basisschool (kinderen van 4 t/m 8 jaar). Ze maken dan kennis met voetbal onder leiding van ervaren jeugdtrainers. In het kader van het DVG Jeugdplan (‘Voor de jeugd, door de jeugd’) helpen jonge hulptrainers van de JO13- en JO15-teams mee bij deze activiteit. De vrije trainingen worden van 14.00 uur tot 15.00 uur gehouden op Sportpark De Roode Bleek op:

woensdag 18 april,
woensdag 25 april,
woensdag 16 mei

(Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.)

Speciale oproep voor meisjes

De tijd dat je op voetbalvelden alleen voetballende jongens ziet, ligt al een paar jaar achter ons. Meisjesvoetbal is momenteel de snelst groeiende tak van sport. De KNVB telt al meer dan 150.000 leden bij het meisjes- en vrouwenvoetbal. Ook bij DVG zien wij steeds meer meisjes die gaan voetballen, zowel in een eigen meisjesteam of gewoon in een gemengd team met de jongens. Met Mauri van de Wetering (PSV) en Romy van Oorschot (Achilles) hadden wij dit seizoen zelfs twee DVG-meiden die in de eredivisie speelden.
Wij zien het meisjesvoetbal graag nog verder groeien zowel in de leeftijdscategorieën van 4 tot 9 jaar als in die van 10 t/m 16 jaar. 

Doe je mee?

De inschrijving voor de vrije trainingen is geheel gratis Je mag zelf bepalen hoeveel trainingen je meedoet. Geef je wel van tevoren op het inschrijvingsformulier via de website www.dvgliempde.nl  of via een e-mail aan keesvoets@home.nl . Dan kun je meteen aangeven op welke dagen je erbij bent en wat je geboortedatum is. Iedereen die meedoet, krijgt op woensdag 16 mei het enige echte Dribbeldiploma!04-04-2018
 
 
DVG Vrije trainingen, schrijf je nú in en haal je dribbeldiploma !
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)