Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG wordt 2e in de Meijerij Cup 2017
 

 

DVG wordt 2e in de Meijerij Cup 2017.

In de 2e editie van de Meijerij Cup, welke wordt gehouden in de sporthal in Sint Michielsgestel, heeft DVG-1 een prachtig resultaat behaald. Het bereikte de finale maar die werd helaas verloren.
Liefst 20 verenigingen schreven zich in en deze werden verdeeld over 4 poules. DVG moest aantreden tegen titel verdediger Helvoirt, Best Vooruit, Ollandia en Boxtel. In de wetenschap dat er maar 2 ploegen door zouden gaan was dit, vooraf gezien, een moeilijke opgave. Bij DVG speelden de volgende spelers: Daan Voets, Mark Faes, Peter Versantvoort, Wilco Voets, Ruud Pijnenburg, Sherryl Sambo, Luuk van de Ven, Twan van den Broek en A1 speler Stijn Knoops en ze werden gecoacht door Martijn Caarls en Sander van de Ven.

De eerste wedstrijd tegen Helvoirt werd ruim verloren (0-4) en dan is verder komen schier onmogelijk. Vervolgens werd er gewonnen van Ollandia (3-0) en van Boxtel (1-0) en speelde DVG tegen Best Vooruit gelijk (0-0). In de wedstrijd tegen Ollandia raakte Luuk van de Ven geblesseerd (waarschijnlijk ingescheurde enkelband). Door de andere uitslagen had DVG de kansen niet meer in eigen hand en de laatste poule wedstrijd moest de beslissing brengen. Zowel Best Vooruit als ook Helvoirt hadden aan een gelijk spel voldoende om door te gaan en bij winst van Best zou DVG doorgaan. Na een 2-0 voorsprong van Best kwam Helvoirt nog op gelijke hoogte maar kort voor tijd pakte Best Vooruit alsnog de overwinning en hierdoor was DVG alsnog door naar de kwartfinale.

Via loting werd DVG gekoppeld aan vv Sint Michielsgestel. Dit leek lange tijd op penalty’s uit te draaien maar de Gestel was hier blijkbaar niet gerust op. De keeper ging als extra aanvaller meespelen en toen de bal op de middenlijn werd verloren kon Wilco Voets de bal onderscheppen en alleen op de terug gelopen keeper af. Balletje breed op Peter Versantvoort betekende een 1-0 voorsprong die niet meer weggeven werd: halve finale tegen ODC. Hier liep DVG een 0-1 achterstand op en werd, tegen het einde van de wedstrijd,  ook keeper Mark Faes ingezet als extra veldspeler. In een soort van handbal aanval kreeg Mark de bal toegespeeld en een snel geschoten punter was te veel gevraagd voor de ODC doelman: 1-1. Strafschoppen (3x) gingen bepalen wie de finalist zou worden. Voor DVG waren Sherryl, Wilco en Daan trefzeker. Maar ook ODC scoorde 2x. De 3e voor ODC werd genomen door Roel van Lokven en die schoot naast. DVG staat in de finale.

Hierin trof men een “oude bekende” uit de poule fase: Best Vooruit. Best kwam al vrij vroeg op een voorsprong en bij DVG waren de krachten een beetje op. Toen het ook nog 0-2 werd was een tweede plaats het maximale. Uiteindelijk won Best met 0-3.
Al met al een prachtig resultaat in een sterk deelnemers veld alleen erg sneu voor Luuk van de Ven.

Voor alle uitslagen : http://zvsgestel.nl/meierijcup/
Voor foto’s: http://boxteldigitaal.nl/

Auteur Toon van Ruremonde
Meer Meierijcup nieuws >>>>
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


29-12-2017
 
 
DVG wordt 2e in de Meijerij Cup 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)