Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vacature Hoofdtrainer DVG seizoen 2018-2019
 

 

Vacature Hoofdtrainer DVG seizoen 2018-2019.

Bij onze vereniging, DVG Liempde, ontstaat voor het volgend seizoen een vacature van hoofdtrainer.
Wij nodigen kandidaten uit om hun interesse kenbaar te maken. DVG is een voetbalclub met 600 leden die midden in de Liempdse samenleving staat. De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor de selectie in het algemeen en in het bijzonder voor DVG 1. Hij doet dat in een hechte samenwerking met de technische en trainersstaf van DVG 1 en DVG2. Wij verwachten een ambitieuze, inspirerende trainer, die de selectiespelers kan enthousiasmeren en motiveren. Daarnaast levert hij een belangrijke bijdrage aan teamgeest en binding met de club.

DVG speelt momenteel in de 3e klasse D van Zuid 1.  We hebben de ambitie om met deze spelersgroep door te groeien naar een stabiele derde klasse club. DVG heeft een grote en talentvolle jeugdafdeling. Wij verwachten dat de trainer daarom zijn kennis, ervaring en kwaliteiten ook hiervoor inzet. Hij doet dit gevraagd en ongevraagd. De trainer treedt op als boegbeeld van de club en heeft oog voor de betrokkenheid van supporters en vrijwilligers  Het salaris sluit aan bij het gebruikelijke betalingsniveau van een 3e klasser.   DVG hanteert in de regel een 1 jarig dienstverband.
Informatie kan worden ingewonnen bij de voorzitter Toon van Ruremonde, mobiel nummer 0654326801 en sollicitatie met CV kunnen naar het algemene email adres van DVG gestuurd worden: info@dvgliempde.nl

Reactietermijn: sollicitaties graag voor 15 december omdat we voor de kerstweek de ontvangen sollicitaties zullen bespreken.
Toon van Ruremonde
Voorzitter vv DVG

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


05-12-2017
 
 
Vacature Hoofdtrainer DVG seizoen 2018-2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)