Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG 1 - st Michelsgestel 1
 

 

DVG verliest voorsprong kort voor tijd van Michelsgestel


In voorbereiding op de tweede competitie helft speelde DVG thuis tegen St Michielsgestel en verloor de winst door een laat tegendoelpunt: 2-2.Oud trainer Ashwin van Kessel was weer even terug in Liempde en gaf vooraf aan dat een echte vergelijking tussen beide ploegen niet reel was. Er ontbraken teveel spelers en dit soort wedstrijden is ook de beste gelegenheid om andere ook een kans te geven zich te laten zien.

DVG kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Twan van den Broek. Hij ontfutselde een verdediger de bal bij het uitverdedigen en speelde vervolgens de laatste man en de keeper uit.
Kort voor rust werd het gelijk door een afstandsschot wat licht aangeraakt werd en vervolgens steeds verder van de handen van Rens van den Akker wegdraaide, ruststand 1-1.
Meteen na de rust maakte Bas van Houtum een doelpunt, de meeste mensen waaronder ik, zaten nog in de kantine.

Het leek lange tijd op een overwinning uit te draaien maar kort voor het einde kreeg St. Michielsgestel een vrije trap. Die was ingestudeerd. Inspelen op een aanvaller, kaats terug met een strakke voorzet en vervolgens de bal binnen koppen. Klinkt simpel en zo was het eigenlijk ook, het leverde de overwinning op voor de bezoekers: 2-2.

DVG-2 won, uit tegen St. Michielsgestel, met 2-4.

Komende dinsdag speelt DVG thuis om 20:00 tegen Den Dungen en vervolgens wordt de oefencampagne, op zondag 21-1,  afgesloten thuis tegen Boxtel. Aanvang 12:00Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


14-01-2018
 
 
DVG 1 - st Michelsgestel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

14-01-2018
 
 
DVG 1 - st Michelsgestel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)