Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hapert 1 - DVG 1
 

 

DVG verliest opnieuw nu in Hapert

In de uitwedstrijd van DVG zondag 22 oktober kon de navigatie van vorige week weer gebruikt worden, iets eerder linksaf en je bent in Hapert. Ook het eindresultaat was helaas hetzelfde: verlies.
Het veld was goed bespeelbaar maar gedurende de wedstrijd zagen we toch verschillende glijpartijen en de bal kreeg bij een stuit flink wat vaart mee.

Al vroeg in de wedstrijd waren er kansen, een voorzet van Sander van de Ven was net te hoog voor de inlopende Sherryl Sambo. De thuisploeg kwam in de 11e minuut op voorsprong. Een lange rush duurde maar voort en er werd onvoldoende ingegrepen met een doelpunt als eindresultaat. Lang genieten was er voor de thuisploeg niet bij. Meteen na de aftrap was het Sherryl Sambo die de bal, binnen de 16 meter terughaalde en de uitgegleden verdediger kreeg de bal tegen zijn arm. Strafschop besliste de scheidsrechter. Daan Voets schoot deze onberispelijk binnen: 1-1.

Kort daarna was er opnieuw vertwijfeling in de DVG defensie. Tussen twee verdedigers kon de aanvaller van Hapert toch een schot afleveren. Rens van den Akker werd voor de 2e maal verslagen:2-1. DVG bleef de aanval zoeken en er kwamen ook kleine kansjes. Een vrije trap, genomen door Peter Versantvoort werd tot 2x toe geblokt. Ook een combinatie tussen de broers van de Ven leverde een hoekschop op.  De kopbal van Ruud Peijnenburg kuste de buitenkant van de paal. Typerend voor de wedstrijd van vandaag was een hoekschop in het voordeel van DVG. De afgeslagen bal werd in een streep naar voren geschoten en ondanks de verdedigers van DVG was het Hapert die er met de bal vandoor ging. Toen het schot ook nog eens van richting werd verandert was Rens van den  Akker voor de 3e maal geklopt.

In de  rust wisselde DVG aanvallend, verdediger Daan Voets bleef achter en spits Bas van Houtum kwam erbij. Het spelbeeld veranderde en Hapert werd steeds verder teruggedrongen. Kansen waren er voor Twan van den Broek en ook Bas van Houtum. DVG drong aan maar de aansluitingstreffer wilde (nog) niet vallen. Een schot van Bas van Houtum werd tot hoekschop verwerkt en niet veel later schoot Sander van de Ven voorlangs. Hapert loerde op de counter en een 4e doelpunt zou de wedstrijd definitief beslissen. In de 78e minuut werd een lange bal door Bas van Houtum keurig ingekopt: 3-2. Hapert had kort daarna een riante mogelijkheid om die 4e alsnog te maken. Het schot belandde echter op de lat en in de rebound ging de bal, via Rens van den Akker, over het doel. De beste kans op een verdiend punt werd gemist door Sander van de Ven. Zijn inzet was het midden tussen een schot en een voorzet en ging tot opluchting van de thuisploeg voorlangs. Het bleef bij de 3-2 en door deze 2e nederlaag op rij komt de thuiswedstrijd tegen de nummer laatst van de poule, Nieuw Woensel, volgende week misschien wel op een goed moment. Winst is dan min of meer verplicht ofschoon dit geen vanzelfsprekendheid zal zijn. Inzet en concentratie zullen nodig zijn om te winnen.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


22-10-2017
 
 
Hapert 1 - DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)