Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DVG Vrije trainingen
 

 

DVG Vrije trainingen, schrijf je nú in en haal je dribbeldiploma !

In april en mei organiseert DVG voor de 11e keer gratis vrije trainingen voor kinderen uit de groepen 1 t/m 5 van de basisschool (kinderen van 4 t/m 8 jaar). Ze maken dan kennis met voetbal onder leiding van ervaren jeugdtrainers. In het kader van het DVG Jeugdplan (‘Voor de jeugd, door de jeugd’) helpen jonge hulptrainers van de JO13- en JO15-teams mee bij deze activiteit. De vrije trainingen worden van 14.00 uur tot 15.00 uur gehouden op Sportpark De Roode Bleek op:

woensdag 17 april,
woensdag 24 april,
woensdag 15 mei

(Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.)

Voetbal een jongenssport ? Dacht het niet.

De tijd dat je op voetbalvelden alleen voetballende jongens ziet, ligt al een paar jaar achter ons. Meisjesvoetbal is momenteel de snelst groeiende tak van sport. De KNVB telt al meer dan 150.000 leden bij het meisjes- en vrouwenvoetbal. De prestaties worden ook steeds beter, kijk maar eens naar onze Oranje-leeuwinnen die in juni aan de WK meedoen.
En wat denk van de twee DVG-meiden, Mauri van de Wetering (PSV) en Romy van Oorschot (Achilles) die al jaren voetballen op het hoogste niveau in de eredivisie.
Ook bij DVG zien wij het meisjesvoetbal graag nog verder groeien zowel in de leeftijdscategorieën van 4 tot 9 jaar als in die van 10 t/m 18 jaar.  Voor de vrije trainingen zijn de meisjes uit de 1e categorie van harte welkom op de genoemde woensdagen. Oudere meisjes kunnen zich via de website van DVG aanmelden voor proeftrainingen met de bestaande teams..

Doe je mee?

De inschrijving voor de vrije trainingen is geheel gratis Je mag zelf bepalen hoeveel trainingen je meedoet. Geef je wel van tevoren op het inschrijvingsformulier via de website www.dvgliempde.nl  of via een e-mail aan keesvoets@home.nl . Dan kun je meteen aangeven op welke dagen je erbij bent en wat je geboortedatum is. Iedereen die meedoet, krijgt op woensdag 15 mei het enige echte Dribbeldiploma!

Meer DVG voetbal nieuws >>>>


03-04-2019
 
 
DVG Vrije trainingen, schrijf je nú in en haal je dribbeldiploma !
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)