Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cito 1 - vv DVG 1
 

 

vv DVG verliest uit bij CITO

Het is vandaag zondag 25 november lastig om een begin voor dit verslag te vinden. Het was eigenlijk een déjà vu van de wedstrijd van 4 jaar geleden. Dezelfde scheidsrechter en ook dezelfde onbegrijpelijke beslissingen. Was er dan helemaal niets veranderd in deze periode? Eigenlijk niet. CITO hoefde zich niet druk te maken omdat alle beslissingen in het voordeel van de thuisploeg werden beslist.

De openingsfase was voor CITO zonder dat er uitgespeelde kansen te noteren vielen. Het eerste kansje voor DVG kwam voort uit een voorzet van Luuk van de Ven maar het schot van Bas van Houtum werd goed verdedigd. De volgende kans voor DVG had een beter lot verdiend maar de combinatie tussen de “ bassen” werd door van Houtum niet goed ingeschat waardoor de bal over zijn voet sprong. CITO was kort voor rust nog gevaarlijk bij een kopbal uit een toegekende hoekschop. De bal werd door Sander van de Ven, als bewaker van de paal, goed verdedigd.

Na de rust was het spelbeeld niet anders. Weinig kansen voor beide ploegen. Een voorzet van Wilco Voets was te hoog om in te schieten en te laag voor een kopbal. De frustraties aan DVG zijde namen geleidelijk aan toe en dit ging opnieuw ten koste van het spel. Een ingooi vóór DVG werd door de scheidsrechter omgedraaid en uit de opvolgende aanval werd er met een dwarrel schot van afstand gescoord, 1-0. Doelman Raymon Strik ging niet helemaal vrijuit wat hij na afloop ook ruiterlijk toegaf. Er was nog voldoende tijd om de stand gelijk te trekken maar het werd er allemaal niet gemakkelijker op. De doelman van de thuisploeg had nog een uiterste inspanning nodig om de punten over de streep te trekken. Naarmate DVG opportunistischer ging aanvallen gaf dit CITO de ruimte om via de counter de beslissing te forceren. Die kwam er uiteindelijk niet zoals ook de gelijkmaker er niet kwam. Over 4 jaar kunnen we, met dezelfde hoofdrol speler, waarschijnlijk dit verslag weer kopiëren.
Volgende week speelt DVG thuis tegen naaste buur Boskant.

DVG-2 verspeelde in een harde wedstrijd kort voor tijd een 1-2 voorsprong. Dit gelijke spel kwam aan als een nederlaag.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


25-11-2018
 
 
Cito 1 - vv DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)