Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

NLC`03 1 - vv DVG 1
 

 

DVG wint van NLC ‘03

In tegenstelling tot de voorgaande winstpartijen, waar DVG pas in de laatste minuten scoorde, was het in Lith een vroeg doelpunt dat uiteindelijk ook als winnend de boeken ingaat: 0-1In de 5e minuut werd een hoekschop genomen door DVG en de bal werd via een DVG hoofd over het doel gekopt. De scheidsrechter kende echter opnieuw een hoekschop toe.

Er werd opnieuw door een DVG’er ingekopt maar nu wel doeltreffend. Bart de Windt tekende als afzender. Kort daarop werd Raymond Strik aardig voor problemen gesteld. Hij stond een beetje ver voor het doel omdat de bal ook op het middenveld was. Een NLC speler lanceerde een hoge bal waardoor Raymond snel terug moest en met de vervelende zon was dit een lastige situatie. Hij kon ten koste van een hoekschop een snelle gelijkmaker voorkomen. DVG bouwde in de begin fase een licht veldoverzicht op. Een mooie diepe bal, vanuit de verdediging gespeeld door Daan Voets, werd goed meegenomen door Bas Smulders. Zijn strakke voorzet ging via de keeper over de achterlijn. De corner leverde in dit geval geen gevaar op.  NLC zocht de grenzen van de scheidsrechter nadrukkelijk op door een fysiek spel te spelen. Flinke charges werden naar rato bestraft. DVG probeerde met minimale inspanning een maximaal resultaat te boeken maar met nog ¾ wedstrijd was dit een beetje aan de vroege kant. Na een half uur spel werd DVG vastgezet op de eigen helft en kon aanvallend nog maar weinig uitrichten. Raymond Strik moest een paar keer handelend optreden, zoals kort voor rust bij een gevaarlijk schot.

Kort na de rust kreeg DVG een vrije trap op de punt van de 16 meter. Bas Smulders wist Bart de Windt te bereiken maar de bal ging over het doel. Een gelijksoortig spelbeeld ontstond er als in de fase kort voor de rust. NLC probeerde aanvallend een vuist te maken en DVG leunde achterover. Bij een nieuwe overtreding van NLC, vlak voor zijn dug-out, ontplofte coach van der Putten waarop hij werd weggestuurd.  NLC probeerde van alles maar voor DVG werd het niet echt gevaarlijk. Een tweede treffer zou aan alle onzekerheid een einde hebben gemaakt. Sander van de Ven was er dicht bij maar zijn schot ging via de keeper tegen de paal en daarna kon de keeper de bal oprapen. DE beste kans voor NLC kwam voort uit een vrije trap op zo’n 20 meter van het Liempdse doel. Via de muur ketste de bal een compleet andere richting op dan Raymond Strik had verwacht. Met een flinke spurt kon de gelijkmaker voorkomen worden. Kort daarna vond de scheidsrechter hel welletjes en kon DVG weer 3 punten bijboeken. Eindstand 0-1.

Na de carnaval speelt DVG, op 17 maart,  thuis tegen WEC.

DVG-2 speelde thuis en ook hier was 1 doelpunt genoeg voor de overwinning. Bart van de Ven was de maker van het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Rhode-3

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


25-02-2019
 
 
NLC`03 1 - vv DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)