Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ravestein 1- vv DVG 1
 

 

Nuttige overwinning DVG tegen Ravenstein

Dat zijn overwinningen meestal wel maar het had vandaag ook zo maar anders kunnen zijn. DVG blijft hierdoor in het spoor van Avesteyn dat nog ongeslagen is.Beide keepers moesten na een aantal minuten al handelend optreden.

DVG had de opening maar de vrije trap, genomen door Bas Smulders werd met de vuist tot hoekschop verwerkt. Raymond Strik deed aan Liempdse zijde hetzelfde als reactie op een schot van afstand. Niet veel later kwam DVG tot 2 keer toe goed weg. In een scrimmage viel de bal net niet goed voor Ravenstein om op voorsprong te komen, en als er dan al werd geschoten werd bal geblokt. De tweede keer ging de bal via Peter Versantvoort over de achterlijn. Met scoren heeft de ploeg uit Ravenstein het al langere tijd erg moeilijk. De kans voor DVG om op voorsprong te komen belandde midden op de paal. De terug stuiterende bal kon vervolgens verder weg geschoten worden. Na een dribbel van Peter Versantvoort plaatste hij de bal met de binnenkant van de voet helaas net iets teveel naar rechts. Dit waren de voornaamste wapenfeiten voor de rust: 0-0.

De eerste kans na rust was opnieuw voor DVG. Luuk van deĀ  Ven brak door de verdediging van Ravenstein die op de noodrem moest, anders was er een vrije doortocht richting keeper. Er werd wel gefloten voor een overtreding maar daar bleef het bij. Net als bij alle situaties overigens, wel vrije trappen maar geen enkele kaart. De vrije trap belandde in de muur. Ravenstein kreeg de volgende kans, een gevaarlijke uitbraak over rechts eindigde in een voorzet die, gelukkig voor DVG, door iedereen werd gemist. Het spel ging over en weer en beide ploegen konden op voorsprong komen en daarmee waarschijnlijk ook de overwinning bij schrijven. Bart de Windt kreeg de beste kans, kwam 1 op 1 met de keeper, maar die kon nog net een doelpunt voorkomen. Ravenstein probeerde veelal met lange ballen tot kansen te komen maar liet ook, verdedigend, wat ruimte vallen. Bas Smulders benutte die ruimte aan de rechterkant en zijn voorzet werd door een verdediger van Ravenstein keurig netjes over zijn eigen keeper getikt: 0-1. Voor de spelers van Ravenstein was dit meteen al een breekpunt, de kopjes gingen naar beneden. Zeker toen ze, iets later, ook de 2e moesten incasseren. Een diepe bal op Bas van Houtum eindigde in een sprintduel en ook de keeper kwam uit zijn doel. Bas kon net op tijd zijn voetje ertegen krijgen en de bal rolde tergend langzaam in het lege doel. De verdediger kwam gelukkig, vanuit DVG perspectief, te laat. DVG was toen de betere ploeg en meer doelpunten zaten er aan te komen. De goed ingevallen Sander van de Ven bekroonde een lange rush op rechts met een goede voorzet op Bart de Windt die vervolgens mooi de bal liet vallen. Het schot van Wilco Voets draaide iets te vroeg weg en helaas naast het doel. Een overtreding op Bart van Ruremonde was de uitgelezen kans voor Bas Smulders. Net als vorige week was zijn vrije trap goed voor een mooi doelpunt: 0-3.

Ravenstein probeerde nog iets terug te doen en er kwamen niet alleen kansen maar ook een doelpunt. Het afstandsschot was Raymon Strik te machtig die hier zichtbaar van baalde: 1-3
De koek was nog niet op. Een riante kans van Ravenstein werd gemist en onderstreepte het manco van de thuisploeg: scoren. Vlak voor het einde tikte Raymon Strik nog een balletje handig over de lat.
Toen vond de scheidsrechter het welletjes, DVG wint met 1-3. Volgende week wederom een wedstrijd op eigen veld, NLC’03 komt dan op bezoek.

DVG-2 speelde tegen TOP-4 en speelde in een doelpunten rijke wedstrijd gelijk: 3-3.

De DVG dames wonnen bij Princes Irene met 0-2.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


14-10-2018
 
 
Ravestein 1- vv DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)