Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - vv DVG 1
 

 

Bekerwinst vv DVG op vv Irene

In de bekerronde voorgaand aan de competitie treft DVG de tegenstanders oplopend in sterkte. Vandaag de opening tegen 5e klasser Irene, vervolgens tegen Mariahout (4e kl.) en Avanti wat in de 3e klasse uitkomt.

DVG had het best moeilijk tegen een fel en fair Irene, toch werd gaande weg de eerste helft een ruime voorsprong opgebouwd die voor voldoende rust zou moeten zorgen. Via 2 goals van de teruggekeerde Bas Smulders (komt van 1e klasser WNC) en een eigen doelpunt van Irene was het 0-3. Voor rust was het bijna 0-4  maar door verdedigende fouten was de feitelijke ruststand 2-3.
Na rust werd de marge weer op 2 doelpunten verschil gebracht door van de Ven. Irene toonde veerkracht en scoorde de aansluitingstreffer: 3-4. Dankzij een uitstekende redding van doelman Sten Traa werd de gelijkmaker voorkomen en in de dying seconds scoorde Bas Smulders de 3-5.

De eerste winst van de nieuwe hoofd coach Hans Lathouwers.  Scorend vermogen is dus dik in orde maar verdedigend zijn er nog voldoende verbeteringen noodzakelijk.

Volgende week zaterdag (18:00) speelt DVG-1 thuis tegen Mariahout.
DVG-2 speelde uit tegen Top-2 en won ook, zij het nipt, met 3-4.

Auteur Toon van Ruremonde
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


02-09-2018
 
 
vv Irene 1 - vv DVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)