Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG VR1 - Margriet VR1
 

 

vv DVG VR1 ontloopt degradatie door winst op Margriet VR1

Donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag stond de laatste zeer belangrijke thuiswedstrijd van de dames van DVG op het programma. Er werd aangetreden tegen Margriet, de nummer 3 van de competitie.
Bij een grote nederlaag was degradatie voor DVG een feit. Dus moest er hard gestreden worden om dit te voorkomen. En dat is gebeurd!

Imke van Abeelen zorgde ervoor dat er als eerste voor DVG gejuicht kon worden. De 1-0 was een feit.
Maar ja Margriet is niet voor niets de nummer 3 dus de 1-1 was al snel door ze gemaakt.
Maar Milou Welvaarts had haar wondersloffen bij en zorgde ervoor dat de 2-1 op het bord kwam.
En de koek was nog niet op! Imke met haar tweede goal, na een prachtige pass van Laura v.d. Donk zorgde voor een 3-1 tussenstand.

Nadat in de rust het een en ander doorgesproken was lieten de dames zien dat ze ook in de tweede helft snode plannen hadden.Imke zorgde met haar 3e en 4e goal van de wedstrijd dat er een veilige 5-1 stand op het scorebord stond. En toen gebeurde hetgeen waar iedere speelster, toeschouwer, trainer enz. het hele seizoen al op aan het wachten waren. De waanzinnige 1e goal van Anne v.d. Langenberg bij de dames. Een zeer mooie goal waar zelfs de trainer ontzettend door verrast was.
6-1 wat een stand voor DVG! Echter had Margriet het laatste woord en zorgde via een vrije trap dat de eindstand van 6-2 bereikt was. Degradatie werd door deze laatste klapper afgewend. En wat bleek achteraf? Door deze overwinning zijn ze gestegen naar de 7e plaats. Kampioenen van het rechterrijtje!
Tijdens deze wedstrijd hebben we helaas afscheid moeten nemen van een speelster die jarenlang voor ons klaar gestaan heeft. Ze gaat haar carrière vervolgen bij een andere club. Maaike Verstegen bedankt voor alles wat je ons hebt gebracht. Erp krijgt er een super teamgenoot bij!

Dan rest mij verder niets om iedereen te bedanken voor de support van het afgelopen seizoen en hopen jullie in het nieuwe seizoen weer te verwelkomen op ons sportpark De Roode Bleek!

Auteur Selline van der Vleuten
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


30-05-2019
 
 
vv DVG VR1 - Margriet VR1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)