Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DBS 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys en DBS blijven in evenwicht,0-0.

Op een koud, winderig maar vooral nat sportpark in Meerhoven moest Essche Boys aantreden tegen de nummer 5 van de ranglijst, DBS. De thuisclub is in het bezit van een mooie tribune maar vanwege het zeer natte weer werd de wedstrijd naar het kunstgrasveld verplaatst en ieder toeschouwer was dus genoodzaakt om in de regen langs het veld te gaan staan. In Esch werd er destijds kansloos met 1-4 verloren. Dus genoeg reden voor een sportieve revanche.

Vanwege blessures was de Essche opstelling op verscheidene plaatsen aangepast. DBS heeft nog zicht op de 3e periode en ging dus aanvallend van start. Al snel bleek dat goed voetbal vanwege het slechte weer niet echt mogelijk was. DBS was wel het gevaarlijkst en keeper Frits Hermes moest in de 26e minuut al zijn keeperskunnen uit de kast halen om een doelpunt te voorkomen. Essche Boys was alleen maar gevaarlijk bij enkele spelhervattingen.

Het spelbeeld na de pauze bleef hetzelfde, een aanvallend DBS en een counterend Essche Boys. Tien minuten na de rust tikte Frits Hermes met een geweldige reflex de bal uit de kruising. DBS bleef volop aanvallen maar telkens stond er een Essche speler of de Essche keeper een doelpunt in de weg. Eenmaal bracht Quint den Ouden koppend redding en vier minuten voor tijd was keeper Frits Hermes weer eens de reddende engel. Tussendoor hadden Jethro van Gerven en Luuk van Velthoven nog een goede mogelijkheid maar ook de DBS keeper was in vorm en bracht redding voor zijn ploeg. De stand bleef dan ook 0-0 en beide ploegen moesten zich tevreden stellen met 1 punt. De ervaren scheidsrechter Schellens had een makkelijke middag en kon deze sportieve wedstrijd zonder gele kaarten afdoen.

Zondag 12 april speelt Essche Boys in Esch tegen de studenten van Pusphaira uit Eindhoven, aanvang 14.00 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


29-03-2015
 
 
DBS 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)