Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EMK 1 - Essche Boys 1
 

 

Weer verlies voor Essche Boys.

Een paar minuten mocht Essche Boys aan de winst ruiken maar uiteindelijk was EMK de terechte winnaar zondag 7 december. De gastheren kwamen het felst uit de startblokken en Essche Boys moest zich beperken tot verdedigen. In de 35e en 36e minuut kreeg de thuisploeg 2 goede kansen maar 1 keer rolde de bal voor het doel door en de andere keer was keeper Frits Hermes ter plekke.

In de 48e minuut kwam Essche Boys bijna op een 0-1 voorsprong maar het schot van Tim van Velthoven zeilde naast het doel. In de 53e en in de 58e minuut kwamen de gastheren bijna op een voorsprong. Twee keer was de Essche keeper al gepasseerd maar twee keer brachten verdedigers redding. De eerste keer bracht Jethro van Gerven redding en de 2e keer voorkwam Bart v.d. Bruggen met een mooie sliding een doelpunt. In de 73e minuut kwamen de Esschenaren onverwacht op voorsprong. Een verdediger van EMK kopte de bal pardoes voor de voeten van Luuk van Velthoven die de bal in het EMK-doel schoot. Een stunt leek er in te zitten maar Essche Boys kwam bedrogen uit. Drie vrije trappen, allemaal op de rand van het strafschopgebied, werden Essche Boys fataal. De eerste vrije trap werd nog door Frits Hermes schitterend gestopt maar tegen de andere 2 was ook hij kansloos. In de 77e en 82e minuut boog de thuisploeg de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Vlak voor tijd werd het uit een snelle counter ook nog 3-1. Dit was tevens de eindstand.

Zondag a.s. speelt Essche Boys in Esch tegen Audacia uit Moergestel, aanvang 14.00 uur.  

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


07-12-2014
 
 
EMK 1- Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)