Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - RKGSV 1
 

 

Essche Boys met 10 man te sterk voor RKGSV

De nummer 13 van de ranglijst, RKGSV uit Gerwen, kreeg na goed 1 minuut spelen een goede kans op een doelpunt maar de bal rolde gelukkig langs het doel. In de 3e minuut passeerde Marco den Ouden op de linkerflank zijn tegenspeler maar zijn voorzet belandde in de handen van de keeper voordat Yannic van Gerven gevaarlijk kon worden. In de 9e minuut was dit aanvallende Essche duo toch succesvol. Marco den Ouden stuurde met een mooie pass Yannic van Gerven de vrije ruimte in. Alleen voor de keeper maakte deze geen fout en schoof de bal beheerst langs de keeper de goal in. In de 24e minuut scoorde Nick Jacobs 2-0. Ditmaal was Bart vd Bruggen de aangever. Na precies een half uur spelen kreeg Marco den Ouden een rode kaart en moest de thuisploeg een uur lang met een mannetje minder verder. Essche Boys hield aan deze rode kaart wel een vrije trap over. Deze werd door Jethro van Gerven genomen en door Yannic van Gerven in het RKGSV doel geschoten. Hiermee werd de stand 3-0. Vlak voor de rust zwijnde Essche Boys behoorlijk toen Tim Breukhoven tegen de paal van het eigen doel schoot.

Na de rust ging RKGSV fanatiek op zoek naar een doelpunt. Essche Boys moest zich beperken tot verdedigen maar RKGSV kon niet echt een vuist maken. De Essche verdedigers met keeper Frits Hermes bleven eigenlijk moeiteloos overeind. Af en toe brak Essche Boys gevaarlijk uit maar de stand bleef onveranderd 3-0 in het voordeel van Essche Boys.

Door deze overwinning stijgt het team, van trainer René van der Putten, naar een gedeelde 7e plaats op de ranglijst.

Zondag a.s. speelt Essche Boys in Esch tegen DBS uit Eindhoven. Aanvang 14.00 uur.

Auteur Jan van Gerwen
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


02-11-2014
 
 
Essche Boys 1 - RKGSV 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)