Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Den Dungen 1
 

 

Essche Boys verliest met 0-2 van Den Dungen

Essche Boys zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Tegen een goed voetballend Den Dungen had de jonge thuisploeg het moeilijk. Met goed combinatievoetbal werd de thuisploeg in de verdediging gedrongen. Na 25 minuten viel dan ook terecht de 0-1 voorsprong voor Den Dungen. Essche Boys kreeg voor de rust nog 2 kansen om gelijk te maken. Eerst kopte Bart v.d. Bruggen de bal in de handen van de Dungense keeper en op slag van rust schoot Yannic van Gerven in de handen van de keeper.

Na de rust ging Essche Boys vol op de aanval spelen maar echte kansen kwamen er niet. Den Dungen bleef levensgevaarlijk op de counter loeren en na 59 minuten scoorde zij 0-2. Met nog een half uur te gaan bleef Essche Boys verwoed de aanval zoeken maar verder dan een schot op de paal van Luuk van Velthoven kwam de thuisploeg niet.
Na 3 minuten extra tijd maakte de goed leidende scheidsrechter De Pree een einde aan de sportieve wedstrijd.   

Zondag a.s. speelt Essche Boys in Nuenen tegen EMK,
aanvang 14.30 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


30-11-2014
 
 
Essche Boys 1 - Den Dungen 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)