Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - EMK 1
 

 

Essche Boys kansloos tegen kampioen EMK.

Net zoals afgelopen zondag kreeg Essche Boys de beste mogelijkheden. Maar doelpunten maken lukte de Esschenaren niet. Of de EMK keeper was een sta in de weg of er werden verkeerde keuzes gemaakt. EMK kreeg ook kansen. Met een prima slding voorkwam Kees Vugs in de 17e minuut de openingstreffer. In de 42e minuut wisten de kampioenen de score te openen.

Na de rust bleef EMK de aanval zoeken en Esschenaren liepen achter de feiten aan. In de 47e minuut kon Jethro van Gerven nog net voor de doellijn redding brengen maar daarna was het hek van de dam. In de 55e en 58e  minuut werd de score naar  0-3 getild. In de 59e minuut was er een combinatie tussen Tim Breukhoven en Tim van Velthoven maar zijn schot ging over het doel. Twee minuten later werd het uit een strafschop 0-4. In de laatste 10 minuten kreeg Nick Jacobs nog 2 kansen maar zijn schot en kopbal gingen naast het doel.In de laatste minuut werd het 0-5.

Zondag 10 mei april speelt Essche Boys zijn laatste competitiewedstrijd in Den Dungen tegen Den Dungen.
De aanvangstijd is 14.30 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


03-05-2015
 
 
Essche Boys 1 - EMK 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)