Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Tongelre 1
 

 

Essche Boys verspeelt 2 punten

Tegen de naaste concurrent Tongelre moest er eigenlijk gewonnen worden. Tot ongeveer 12 minuten voor tijd zag het daar ook naar uit maar een doelpunt van de gasten, met een buitenspelluchtje, gooide roet in het Essche eten.

De eerste helft was duidelijk voor de gastheren. In de 6e minuut kopte Yannic van Gerven een corner van Marco den Ouden rakelings over. In de 34e minuut schoot Yannic van Gerven wederom een voorzet van Marco den Ouden over. Vijf minuten later schoot Jethro van Gerven een vrije trap net over de lat. De laatste minuut voor de pauze werd een schot van Quint den Ouden van de doellijn gehaald. En in de allerlaatste seconde voor de rust knalde Luuk van Velthoven een voorzet van Yannic van Gerven naast het doel. Tussendoor kreeg Tongelre een grote kans maar die leverde ook geen doelpunt op.
In de 61e minuut kwam Essche Boys op een 1-0 voorsprong. De Tongelre-keeper ging in de fout en Robin van Beek profiteerde hier dankbaar van. Drie minuten later leek de gelijkmaker te vallen maar Jethro van Gerven kon nog net op tijd voor de doellijn de bal weg schieten. In de 79e minuut viel de gelijkmaker. Twee minuten later kopte Kees Vugs de bal goed in maar een Tongelre-verdedigerĀ  kopte de bal van de doellijn. Hierna probeerde beide teams nog wel om te scoren maar toen de zwak leidende scheidsrechter na 90 minuten affloot stond er een teleurstellend gelijkspel op het Essche scorebord.

Zondag 1 maart speelt Essche Boys in Acht tegen de plaatselijke voetbalclub. Aanvang 14.30 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


22-02-2015
 
 
Essche Boys 1 - Tongelre 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)