Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Wodan 1
 

 

Essche Boys deelt de punten met Wodan

In een niet al te beste wedstrijd kreeg iedere ploeg 1 punt. Essche Boys had hier meer vrede mee dan Wodan.Het Eindhovense Wodan had het betere van het spel en na 21 minuten kwamen zij dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong. Uit een goed genomen corner werd de bal hard in het Essche doel gekopt. Essche Boys moest het hebben van de counter en in de 36e minuut leverde dit een schietkans op voor Yannic van Gerven maar zijn schot werd door de keeper naast zijn doel getikt.

De 2e helft gaf een zelfde spelbeeld als de 1e helft, een aanvallend Wodan en een verdedigend Essche Boys. In de 54e minuut kregen de gasten een uitstekend kans maar de Essche keeper Frits Hermes redde bekwaam. Een minuutje later kwamen de gastheren op gelijke hoogte. Uit een goed genomen corner van Jethro van Gerven was het Colin Jacobs die, via de binnenkant van de paal, de bal in het Wodan doel kopte. Vier minuten later werd het bijna 2-1 voor Essche Boys maar ditmaal schoot Colin Jacobs de bal over het doel. De verdere wedstrijd moest Essche Boys zich tot verdedigen beperken en af en toe kon de aanval worden gezocht maar gescoord werd er door beide partijen niet meer. Na 2 minuten extra speeltijd maakte de uitstekend fluitende scheidsrechter Swaanen een eind aan de sportieve wedstrijd.

Zondag 22 maart speelt Essche Boys in Gerwen tegen RKGSV,  aanvang 14.30 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


15-03-2015
 
 
Essche Boys 1 - Wodan 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)