Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SCI 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys verliest onnodig van SCI

Met een positief gevoel ging Essche Boys de winterstop in maar de herstart eindigde negatief. Ruim 65 minuten zag het er, met een 1-0 voorsprong rooskleurig uit, maar het venijn zat dus in de staart.
Het eerste kwartier had de thuisploeg de overhand zonder echt gevaarlijk te worden. De 2 snelle SCI-spitsen bezorgden Bart v d Bruggen en Tim Breukhoven handenvol werk. Hierna kreeg Essche Boys meer vat op de thuisploeg en ze kregen dan ook wat kleine mogelijkheden. De eerste was voor Yannic van Gerven maar zijn schot belandde in handen van de SCI-keeper. In de 38e minuut kwam Essche Boys wel op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van Marco den Ouden zorgde voor veel paniek in de SCI achterhoede. Een Gestelse verdediger probeerde de bal weg te schieten maar Robin van Beek kon nog net met zijn voet de bal blokkeren die daarna in het doel rolde.
De eerste 15 minuten na de rust leek er voor de gasten geen vuiltje in de lucht. Een 0-2 voorsprong hing eerder in de lucht dan een gelijkmaker. Hierna werd SCI sterker en in de 65e minuut viel plots de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg hierdoor vleugels en Essche Boys moest steeds verder terug. In de 82e minuut werd het via een snelle counter 2-1 voor de thuisploeg en in de 89e minuut werd het weer via een snelle counter 3-1 voor de thuisploeg.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is zondag 1 februari in Esch tegen WODAN.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


25-01-2015
 
 
SCI 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)