Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unitas`59 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys moet tevreden zijn met 1 punt.

Essche Boys moest in Eindhoven aantreden tegen de nummer laatst van de ranglijst Unitas. De Esschenaren zijn bezig aan een goede reeks. De 3 wedstrijden die in oktober werden gespeeld leverde 7 punten op. Unitas begon het best aan de wedstrijd en in de 13e minuut werd hun aanvalslust met de openingstreffer beloond. Essche Boys kreeg 2 mooie mogelijkheden om op gelijk hoogte te komen maar Marco den Ouden schoot tegen de keeper en Yannic van Gerven schoot rakelings over.
Na de pauze werd het binnen 10 minuten 1-2 voor Essche Boys.

In de 47e minuut stuurde Yannic van Gerven met een mooie pass Marco den Ouden de diepte in. Zijn scherpe voorzet werd door Luuk van Velthoven in het Eindhovense doel geschoten. In de 50e minuut kreeg een Unitas-speler zijn 2e gele kaart en mocht voortijdig gaan douchen. Een paar minuten later passeerde Marco den Ouden met een mooie lob de Unitas doelman en bracht zijn ploeg op een 1-2 voorsprong. De thuisploeg liet duidelijk blijken dat ze niet wilde verliezen en zocht volop de aanval. In de 70e minuut kwam Unitas op gelijke hoogte. Een foutje in de Essche verdediging leverde de gelijkmaker op. Ondanks hun numerieke minderheid bleef Unitas toch voor de winst gaan en de Esschenaren moesten steeds verder terug.
De laatste 7 minuten kropen de Esschenaren 2 keer door het oog van de naald maar de stand bleef onveranderd 2-2.

Zondag a.s. speelt Essche Boys in Esch tegen RKGSV uit Gerwen. Aanvang 14.00 uur.

Auteur Jan van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


26-10-2014
 
 
Unitas 59 1- Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)