Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

5e wintertoernooi Essche Boys
 

 

Sfeervolle 5e wintertoernooi Essche Boys

Vrijdag 18 december vond bij Essche Boys het 5e Wintertoenooi plaats.  14 herenteams en 9 damesteams (meer dan 150 voetballers) streden voor de 1e plek. Door de aangename temperatuur kwamen veel supporters kijken en de voetballers stonden, als ze niet hoefde te voetballen, gezellig om de vuurkorven heen. Om 18.30 startte de eerste wedstrijden en om 21.15 klonk het eindsignaal bij de heren- en damesfinale.

Beide wedstrijden eindigden met 1-0.  Heren: Milan Milano won met 1-0 van het Vlaggenschip United. Dames: Helvoirt dames 1 won met 1-0 van Oorlog in de 16. Na het toernooi zorgde de DJ voor een gezellig kerstfeest in de kantine van Essche Boys. Door de inzet van de vele vrijwilligers was het wederom weer een geslaagd Wintertoernooi.

Auteur Y.van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


18-12-2015
 
 
5e wintertoernooi Essche Boys
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)