Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

DBS 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys boekt eerste overwinning van het seizoen

Vorige week werd het eerste puntje van het seizoen gepakt. Uit tegen DBS probeert Essche Boys hier een goed vervolg aan te geven. Essche Boys begint sterk aan de wedstrijd en scoort al direct via Marco den Ouden. Helaas voor de gasten wordt deze treffer op advies van de grensrechter afgekeurd. Na zo’n 10 minuten spelen trekt DBS het initiatief in de wedstrijd naar zich toe, daarbij geholpen door het veelvuldige simpele balverlies van de Essche ploeg. Er volgen dan ook enkele kansjes voor de gastheren, maar groot is het gevaar voor het Essche doel doorgaans niet. Na een half uur spelen mag DBS een vrije trap nemen net buiten het strafschopgebied. Deze wordt op slimme wijze binnen geschoten door Toon Sweegers. Tot aan de thee gebeurt er verder weinig op het veld en zoeken beide ploegen het kleedlokaal op met een ruststand van 1-0.

De 2e helft komt Essche Boys fel uit de startblokken. Het is de zojuist ingevallen Robin van Beek die een vrije trap van Jethro van Gerven binnentikt, 1-1. Gesterkt door de gelijke stand wint Essche Boys nu meer duels wat de wedstrijd meer in evenwicht brengt. Het duurt tot de 75ste minuut voor de volgende grote kans ontstaat. De spits van DBS draait zich vrij op de rand van het strafschopgebied en dwingt keeper Guus Doggen tot een uiterste redding. Een minuut later claimt Essche Boys een penalty wanneer een DBS verdediger vlak voor het doel opzichtig hands maakt. De scheidsrechter ontgaat dit voorval en kent slechts een corner toe. Uit deze corner wordt het dan toch 1-2 voor Essche Boys. Yannic van Gerven schiet de bal op de paal en de rebound valt via de voet van een DBS-verdediger in het eigen doel. DBS gaat hierna fanatiek op zoek naar de gelijkmaker maar de stug verdedigende Esschenaren trekken de voorsprong over de eindstreep.

A.s. zondag is er geen competitie ronde voor Essche Boys 1. De competitie wordt op 1 november hervat met een thuiswedstrijd tegen SCI met een aansluitende disco! Aftrap zoals elke thuiswedstrijd om 14.00u.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


18-10-2015
 
 
DBS 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)