Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Spoordonkse Boys 1
 

 

Ongeïnspireerd Essche Boys lijdt ruime thuisnederlaag

Op het door weersomstandigheden moeilijk bespeelbare eigen veld trapt Essche Boys vandaag af tegen Spoordonkse Boys. Een tegenstander die tot nu toe wisselvallig presteert in de competitie. Enkele minuten na het beginsignaal komt de thuisploeg al op achterstand. Een ongelukkig moment van de Essche doelman leidt tot een makkelijke intikker voor Van den Schoot. Een minuut later krijgt de Essche ploeg de kans om deze achterstand ongedaan te maken.

Rudi van Gemert duikt vrij op in het strafschopgebied van Spoordonk, maar krijgt de aangespeelde bal niet goed onder controle waardoor de kans verloren gaat. Vervolgens gebeurt er lang weinig voor beiden doelen tot de 32ste minuut. Een voorzet vanaf de zijkant wordt ingekopt door Verhagen, resulterend in een 0-2 voorsprong voor Spoordonkse Boys. Na rust kabbelt de wedstrijd voort en verruimt Spoordonk de voorsprong al vrij vlot naar drie doelpunten zonder zich bovenmatig in te spannen. Essche Boys creëert hierna nog een paar kansjes, maar de echte overtuiging en geloof ontbreekt om er nog een wedstrijd van te maken.

A.s. zondag volgt een herkansing tegen Unitas’59 om 14.30u in Eindhoven.

Auteur Frits Hermes
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


22-11-2015
 
 
Essche Boys 1 - Spoordonkse Boys 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)