Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Vessem 1
 

 

Essche Boys komt stootkracht tekort tegen Vessem

De dag van de eerste thuiswedstrijd van het seizoen begon nog mooi voor de jongens van 1 met soep en broodjes voorafgaand aan de wedstrijd. Daarna volgde een heuse fotoshoot waarin vol trots de nieuwe kledij en tassen, beschikbaar gesteld door de nieuwe hoofdsponsor VAGON, werden vastgelegd.
Na het beginsignaal is er minder fraais op het veld waar te nemen. Al snel staat het namelijk 0-1 voor de bezoekers uit Vessem.

Met een kopbal uit een corner werd keeper Guus Doggen geklopt. Na het matige begin van Essche Boys waarin de meeste duels gewonnen worden door Vessem herpakt de thuisploeg zich. Enkele kansen worden er bij elkaar gevoetbald, maar de verdediging van Vessem wordt hierbij niet in de verlegenheid gebracht. Na de rust zakt het niveau van de wedstrijd soms naar een bedenkelijk niveau. Het lukt beide teams niet om voetballend tot kansen te komen. Essche Boys heeft nog de meeste mogelijkheden uit corners en vrije trappen om tot scoren te komen, maar de stand verandert niet meer: 0-1.

A.s. zondag is de eerstvolgende kans om punten te halen. Pusphaira is dan om 14.30u de tegenstander in Eindhoven.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


13-09-2015
 
 
Essche Boys 1 - Vessem 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)