Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pusphaira 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys wacht nog op eerste punten

In de derde speelronde staat de uitwedstrijd tegen Pusphaira op het programma. Een ploeg die net als Essche Boys nog geen punten wist te pakken in de eerste twee wedstrijden.De ploegen zijn de eerste helft aan elkaar gewaagd zonder echt gevaarlijk te worden. De beste kans is voor Pusphaira na een half uur spelen, maar keeper Guus Doggen weet deze inzet te keren. In de tweede helft gebeurt er meer voor beiden goals. Na 10 minuten krijgt verdediger Tim Breukhoven de bal ongelukkig tegen de hand waarop een strafschop wordt toegekend aan Pusphaira.

Keeper Guus Doggen behoedt zijn team wederom voor een achterstand door de penalty klemvast te pakken. Enkele minuten later wordt het dan toch 1-0 voor Pusphaira nadat een aanvaller van de gastheren behendig wegdraait bij zijn directe tegenstander en droog afdrukt in de verre hoek. In de 70ste minuut heeft Yannic van Gerven een grote kans op de 1-1 uit een indraaiende vrije trap. Zijn inzet op zo’n 5 meter van de goal gaat echter naast. Ondanks dat Essche Boys steeds meer risico neemt om de gelijkmaker te forceren, is het Pusphaira dat gevaarlijk is. Met nog zo’n 10 minuten te spelen wordt het dan ook 2-0 door een fantastische vrije trap; een streep op ruim 35 meter van de goal belandt in de winkelhaak. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en staat Essche Boys voor de derde keer met lege handen.

A.s. zondag is de eerstvolgende kans om punten te halen. WODAN, geleidt door oud Essche Boys speler Pierre van Berkel, is dan om 14.00u de tegenstander in Esch.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


20-09-2015
 
 
Pusphaira 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)