Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tonglre 1 - Essche Boys 1
 

 

Pijnlijke nederlaag vergroot problemen Essche Boys

Na vier speelrondes wacht Essche Boys nog steeds op zijn eerste punten. In de vijfde speelronde treedt een gehavend Essche Boys aan tegen het nog eveneens puntloze Tongelre in Eindhoven. Zo vroeg in het seizoen mag dit daarom toch al een heuse degradatie kraker genoemd worden.Meteen vanaf het fluitsignaal is het Essche Boys dat het initiatief neemt en ook de eerste kansen krijgt. Het is echter Tongelre dat na een kwartier keeper Bram Schoenmakers weet te kloppen. Kort daarop wordt de onachtzaamheid in de defensie tot twee maal toe afgestraft en staat het na een half uur spelen maar liefst 3-0 voor een efficiënt spelend Tongelre.

Na rust creëert Essche Boys kans op kans en is het Yannic van Gerven die zijn vizier op scherp heeft staan. Binnen een kwartier produceert hij een zeer fraaie hattrick waarmee de stand gelijk wordt getrokken tot 3-3. Tongelre wankelt en het is wachten op de 3-4. In de 65ste minuut wordt het echter 4-3 uit een penalty. Verdediger Jethro van Gerven krijgt de bal ongelukkig tegen de arm, waarna Tongelre de toegekende penalty feilloos benut. Als enkele minuut later een corner genomen door Tongelre in het eigen doel wordt verlengd door een Essche verdediger breekt het verzet bij Essche Boys en loopt Tongelre gemakkelijk uit naar een 6-3 overwinning.
Essche Boys behaalt derhalve wederom geen punten en staat op de laatste, 14de, plaats.  Tegen de huidige nummer 11, 12 en 13 van de competitie is al gespeeld en verloren dit seizoen. Met het aankomende programma zal het dus pittig worden snel van de laatste plaats af te komen.
A.s. zondag wordt er om 14.00u de afgetrapt in Esch tegen de koploper Taxandria.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


04-10-2015
 
 
Tonglre 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)