Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unitas`59 1 - Essche Boys 1
 

 

Ruime nederlaag bij Unitas vergroot zorgen Essche Boys

Op een winderig sportpark in Eindhoven treedt Essche Boys vandaag aan tegen het hoog geklasseerde Unitas’59. Na het beginsignaal komt het verschil op de ranglijst tussen beiden ploegen al snel tot uiting. Het is Unitas dat de lakens uitdeelt zonder hele grote kansen te krijgen. Toch komen de gastheren al na 10 minuten op voorsprong.

De rechtsbuiten van Unitas controleert een crosspass op de rand van de 16 in één aanname en volleert de bal vervolgens hard in het doel. Essche Boys kan daar weinig tegenover stellen en moet na 25 minuten de volgende tegenvaller incasseren als aanvaller Marco den Ouden het veld verlaat met een flinke blessure. Na een half uur spelen wordt het 2-0 als een scherpe voorzet door een Essche verdediger in het eigen doel wordt gelopen. Na rust wordt het al snel 3-0 en is de wedstrijd definitief beslist. In het vervolg komt Essche Boys nog tot één goede doelpoging. Het is een schot van Robin van Beek dat via de onderkant van de lat terug het veld in komt. In de laatste 20 minuten wordt het verschil in klasse verder uitgedrukt in de score door twee treffers van Unitas: 5-0. Zo blijft de huidige stand voor Essche Boys 1 op de ranglijst zorgelijk; een gedeelde laatste plaats.

A.s. zondag wordt er een derby gespeeld tegen DVG uit Liempde. Een mogelijkheid om het huidige aantal punten (6) te vergroten. Aansluitend op de wedstrijd zal er een disco plaatsvinden in de kantine. Aftrap zoals elke thuiswedstrijd om 14.00u.

Auteur Frits Hermes
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


29-11-2015
 
 
Unitas`59 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)