Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 3 kampioen 2015-2016
 

 

Essche Boys 3 kampioen 2015-2016

Op een zonovergoten en tegelijkertijd door een ijzige wind geteisterd Gemeentelijk Sportpark in Esch stond zondag 1 mei de wedstrijd van het seizoen op het programma:  Essche Boys 3 - RKDVC 10.  Bij winst was het kampioenschap binnen voor de blauw-witten, net als bij een verlies of gelijkspel.

Dus alleen door middel van prachtig spel kon er iets moois worden getoverd van het massaal toegestroomde publiek, en te genieten viel er! Ze hoefden niet lang te wachten of een scrimmage voor het Drunense doel eindigde in een intikkertje van Ruud Scheel en de verdiende 1-0 op het bord.

Helaas werd er door een collectief slaapmoment achterin de gelijkmaker ingeleid, maar we moesten dan ook voor spanning zorgen! Gelukkig ging Essche Boys meteen op zoek naar de goal en wie anders dan topscoorder Dennis Vorstenbosch ging op randje buitenspel achter een pass van Ruud Scheel aan en prikte deze zonder pardon in het vijandelijke doel.

De twee tactische grootheden op de coachbank wisselde dat het een lieve lust was in de rust en mede daardoor werd het uiteindelijk zelfs nog 3-1, ditmaal door de offensief ingestelde rechtsback Nils van Herpen. Dit zou de eindstand worden en daarmee een paar prachtige dagen inluiden met onder andere een officiele huldiging op het stadhuis in Den Bosch, zo trots was de provinciehoofdstad op onze prestatie!

Auteur Boemertje
Meer Essche boys voetbal nieuws >>>>


01-05-2016
 
 
Essche Boys 3 - RKDVC 10
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)