Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EDN`56 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys pakt 3 punten tegen EDN '56

Na ruim 2 maanden stil te hebben gelegen moest Essche Boys zondag 19 februari aantreden tegen concurrent EDN '56. Bij verlies zou EDN '56 verder uitlopen op Essche Boys, maar bij winst zou Essche Boys over EDN '56 heen gaan. Een echte 6 punten wedstrijd.

Essche Boys startte de wedstrijd voortvarend. Door meteen druk te zetten op de tegenstander kwamen de mannen van uit Esch na 7 minuten al op een 0-1 voorsprong. Marco den Ouden lanceerde Tim Beukhoven die de achterlijn haalde en de bal voorgaf. De meegelopen Robin kwam goed naar de eerste paal, maar de voorzet werd niet door hem maar door zijn tegenstander achter de keeper getikt. Na een kans van Marco die de bal niet goed mee kreeg kroop ook EDN uit hun schulp. Een corner van EDN '56 werd weggewerkt door Esch en bij de vlijmscherpe counter die volgde kwam Yannic van Gerven, na een goede steekbal van Rudi van Gemert, een teenlengte te kort om de bal goed te raken. Na een half uur spelen kreeg Essche Boys aan de rand van het strafschopgebied een vrije trap. Deze vrije trap werd op schitterende wijze in de kruising geschoten door Jethro van Gerven waardoor Essche Boys op een 0-2 voorsprong kwam. Een schot van de diepgestuurde Robin van Beek werd ternauwernood tegen gehouden dor de keeper. EDN '56 werd gevaarlijker en uit een corner werd zelfs de 1-2 binnengekopt, maar deze werd afgekeurd wegens een overtreding waardoor Essche Boys met een comfortabele 0-2 de rust inging.

Na rust kwam EDN '56 beter in het spel en ze bleven erg gevaarlijk uit de vele dode spelsituaties. 5 minuten na rust resulteerde dit in de 1-2. Een goedgenomen hoekschop werd goed binnengekopt waardoor EDN '56 terug kwam in de wedstrijd. EDN '56 rook haar kans en ging opzoek naar de gelijkmaker. Enkele minuten later kwam deze. De doorgeschoven verdediger die nu in de punt van de aanval stond passeerde 2 verdedigers van Essche Boys en schoot de bal voorbij Frits Hermes en trok de stand gelijk. Essche Boys had het moeilijk, maar knokte hard om toch nog 3 punten mee naar Esch te nemen. EDN '56 had meer balbezit, maar Essche Boys bleef gevaarlijk op de counter met de snelle spitsen Marco den Ouden en Robin van Beek. Een vrije trap in de 60e minuut van Jethro van Gerven werd verlengd door Yannic van Gerven, maar de keeper stond op de goede positie en kreeg de bal met enig geluk op zijn gezicht en voorkwam zo de 2-3. Het spel golfde op en neer, want beide teams wilde de volle buit. Afstandsschoten van Jasper Vorstenbosch en Dennis Vorstenbosch miste precisie en EDN '56 bleef ook aandringen. Uiteindelijk was het slotakkoord voor Essche Boys. Wederom stond Jethro van Gerven achter de bal bij een vrije trap, slingerde deze voor en de goed ingelopen Jens Rutten kopte de bal goed binnen. EDN '56 drong aan, maar de Essche defensie hield stand zodat Jens Rutten uiteindelijk de matchwinner werd.

Zondag 26 februari is er geen programma i.v.m. Carnaval. De eerstvolgende wedstrijd is zondag 5 maart als Were Di op bezoek komt. Aanvang wedstrijd 14.00 uur.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


19-02-2017
 
 
EDN`56 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)