Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - EDN`59 1
 

 

Essche boys wint de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Na twee uitwedstrijden, stond zondagmiddag de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen  EDN’56. Essche boys wist dat deze wedstrijd gewonnen moest worden, omdat er namelijk pas een punt behaald werd.

Essche boys begon voortvarend aan de wedstrijd en na 5 minuten was het al 1-0. De verdediging van EDN’56 blunderde en Dennis Vorstenbosch pakte het cadeautje uit door de bal in het lege doel te schieten. 3 minuten later was het weer raak! Marco den Ouden stuurde de Verdering van EDN’56 het bos in en schoot de bal beheerst onder de keeper door. Essche boys kreeg kans na kans. En zeker Marco den Ouden had moeten scoren, alleen dit keer mistte zijn schot precisie. De 3-0 viel uiteindelijk na 30 minuten voetballen, op aangeven van Dennis Vorstenbosch scoorde Yannic van Gerven. Dit was tevens ook de ruststand. Meteen na de rust kreeg EDN’56 plots een penalty na een vermeende overtreding van Tim Breukhoven. De penalty werd beheerst ingeschoten 3-1. Essche boys was na de penalty de kluts helemaal kwijt en EDN’56 scoorde in 58e minuut de 3-2. Verder dan de 3-2 Kwamen de gasten niet en zo wist Essche boys haar eerste overwinning van het seizoen te boeken. Na 3 wedstrijden staat Essche boys met 4 op punten op de achtste plaats.

Zondag speelt Essche boys thuis tegen Gloria UC. Aanvang 14:00 uur

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


25-09-2016
 
 
Essche Boys 1 - EDN`59 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)