Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Gloria UC 1
 

 

Esscheboys wint ook van Gloria UC

Zondag 2 oktober stond de wedstijd Esscheboys – Gloria UC op het programma en Esscheboys wist dat het goede zaken kon doen tegen de gasten uit Baarle-Nassau. Esscheboys begon slap aan de wedstrijd en in de 1e kreeg Gloria UC al een hele grote kans, het was echter de paal die Esscheboys redde. Een paar minuten later maakte de gastheren de 1-0.

Een mooie steekpass van Yannic van Gerven bereikte Marco den Ouden, die heel beheerst de bal in het doel schoot. Hierna golfde het spel op en neer en kreeg Gloria UC ook een paar kansjes. In de 30e kreeg Esscheboys een vrijetrap op randje 16. Yethro van Gerven gaf de bal voor en Rudi van Gemert kopte de bal in de goal. Dit leek ook de ruststand te gaan worden, maar Gloria UC maakte in de 40e plots een doelpunt 2-1. Na de rust Ging Esscheboys beter voetballen en dit resulteerde in een paar grote kansen. In 60e minuut werd een zuiver doelpunt van Marco den Ouden onterecht afgekeurd wegens buitenspel, maar Esscheboys bleef het proberen en met succes.

In de 71e geeft Marco den Ouden de bal voor en Jasper Vorstenboys gleed de bal knap binnen 3-1. Esscheboys ging opzoek naar meer doelpunten, maar moest ook opletten voor de counter van Gloria UC. Ondanks enkele grote kansen voor de thuisploeg bleef het 3-1. Tot dat Gloria UC in de 86e minuut uit het niets een doelpunt maakt 3-2. Hierdoor werd het nog spannend en hield Frits hermes de thuisploeg met een goede redding op de been. En zo trok Esscheboys de overwinning over de streep. Esscheboys heeft door deze goede overwinning 7 punten uit 4 wedstrijden en staat het op een mooie 4e plaats.

Volgende week speelt Esscheboys uit bij OVC in Tilburg, deze wedstijd begint om 14:30

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


02-09-2016
 
 
Essche Boys 1 - Gloria UC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)