Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Oisterwijk 1
 

 

Essche Boys verliest in eigen huis.

Vanaf het begin liep het niet bij de heren van Essche Boys. We kwamen maar moeilijk in ook ons spel. Oisterwijk wist daar gebruik van te maken. De bezoekers kwamen op voorsprong door een bal die werd binnen gekopt vanuit een corner. Je zou zeggen dat de mannen van Esch nu wakker waren geschud. Maar dat was niet het geval.

Nog voor de rust viel de 0-2 voor Oisterwijk. Na rust gingen we verder naar voren spelen. Pas na 70 minuten wist Esch wat terug te doen. Door een voorzet van Dennis vorstenbosch kwam Yannic van Gerven in de positie om op goal te schieten en het was raak 1-2. Helaas konden de mannen van Esch de achterstand niet om buigen. Het bleef 1-2. Dit is de eerste thuis nederlaag voor Essche Boys. Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan spelen we tegen Viola.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


04-12-2016
 
 
Essche Boys 1 - Oisterwijk 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)