Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

OVC `26 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys krijgt pak slaag in Tilburg.

Na 2 (thuis)overwinningen op rij ging Essche Boys op bezoek bij het Tilburgse OVC. Deze club is ontstaan na een fusie tussen Olympus en Ons Vios. Bij een 3e overwinning op rij zou Essche Boys goede zaken doen en aansluiting vinden bij de top 3.

Essche Boys begon zwak aan de wedstrijd en kwam na 11 minuten verdiend op achterstand. OVC bleef de gehele eerste helft de betere ploeg en de verdediging van Essche Boys kreeg geen vat op de sterk spelende aanvallers van OVC. Dit resulteerde na een half uur op een 2-0 nadat de bal via een verdediger van Essche Boys in het doel vloog. Kort daarna kreeg Essche Boys alweer haar 3e penalty van het seizoen tegen. Ondanks dat de aanvaller van OVC over zijn eigen benen struikelde gaf de scheidsrechter een penalty en deze werd onhoudbaar binnengeschoten. Een minuut voor rust maakte OVC ook nog de 4-0 en ging comfortabel de rust in.
Na een 4-0 ruststand was het de ingevallen Yannic van Gerven die in de 56e minuut de 4-1 maakte na een goede steekbal van Marco den Ouden. In de 62 minuut ontving OVC een rode kaart na een vermeende overtreding op Robin van Beek waardoor ze met 10 man verder moesten. De daaropvolgende vrije trap van Essche Boys liep op niets uit. Essche Boys deelde een paar speldenprikjes uit, maar kreeg geen uitgespeelde kansen. Tien minuten voor tijd liep de thuisploeg met 10 man uit naar 5-1. Door deze verliespartij zakt Essche Boys van plek 4 naar plek 8.

Zondag 16 oktober speelt Essche Boys thuis tegen Audacia. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Meer Essche Boys nieuws >>>>


09-10-2016
 
 
OVC `26 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)