Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 – Wodan 1
 

 

Wodan was net een maatje te groot voor Essche Boys

Nadat Essche Boys trainer Rene Peek zijn ontslag had ingediend, name de trainers Michel van de Sande en William van Beek het stokje over. In de 19de minuut was het al raak voor Wodan, uit de kluts kwam de bal voor de voeten van de aanvaller van Wodan terecht die hem langs keeper Bart Spooren schoot. Een paar minuten later was het weer raak.

Uit een corner kon de speler van Wodan de bal vrij inkoppen, zonder dat er iemand in de buurt was. Essche Boys gaf echter niet op. In de 38ste minuut was het Pim Laansma die de spanning terugbracht door de voorzet van Cas den Ouden achter de doelman van Wodan te koppen. In de tweede helft gaf Essche Boys een paar kansen weg, maar wist echter stand te houden. Essche Boys probeerde voor één punt in eigen huis te gaan en bracht een extra spits binnen de lijnen. In de 87ste minuut was het dan toch raak voor Wodan, de linksbuiten van Wodan kopte de bal achter de ingevallen keeper Bram Schoenmakers. Uiteindelijk werd het in de blessuretijd nog 1-4 door een eigen doelpunt. De inzet en strijd was er, maar Wodan was net een maatje te groot voor Essche Boys.


Meer Essche Boys nieuws >>>>


11-03-2018
 
 
Essche Boys 1 – Wodan 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)