Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

OSC`45 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys 1 na een jaar alweer terug in de 4e Klasse

Essche Boys toonde maandag 10 juni zich in een tweestrijd met OSC`45 de beste. Naar sportpark vv Avanti in Schijndel waren vele Essche supporters afgereisd om hun cluppie naar de vierde klasse te juichen.

De eerste helft van de wedstrijd waren de twee teams aan elkaar gewaagd en al aftastend werden hier en daar speldenprikken uitgedeeld om te scoren maar helaas bleef het score bord met de rust op 0-0 staan. Lars van Wanroij wist in de 63e minuut de openingstreffer op zijn naam te schrijven waarna het team nog meer zelfvertrouwen kreeg 1-0. Toch kreeg Essche Boys in de 70e minuut een tegendoelpunt te voorduren 1-1. Koste wat kost waren de spelers van Essche Boys van plan om deze niet uit handen te geven. Robin van Beek wist in de 88e minuut vanaf de linkse vleugel zijn mannetje te passeren en plaatste op voortreffelijke wijze de bal voorbij de OSC 45 keeper. Nog geen twee minuten later was het doek gevallen voor OSC`45 want Luuk Wolfs zette de 3-1 eindstand op het scorebord en het promotiefeest kon gevierd worden. Essche Boys hoofdtrainer Leon van Wanroij had van deze geweldige prestatie van zijn team in het begin van het seizoen niet kunnen dromen vertelde hij na afloop Complimenten Essche Boys!

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


10-06-2019
 
 
OSC`45 1 - Essche Boys 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)