Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SVSOS 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys 1 keert huiswaarts van SVSOS met volle winst

Het fluitsignaal van de scheidsrechter komt boven het geluid van de langsrazende trekkers in Biest-Houtakker. Essche Boys tegen SVSOS.  Al binnen 2 minuten snelt Luuk Wolfs op rechts langs de zijlijn.
Op de 5-meter moet hij de moeilijke keuze maken: zelf schieten of afleggen op de technische zekerheid Koen Schalkx?

Uiteraard kiest hij voor optie 2 en is het vissen geblazen voor de keeper van SVSOS. Kort daarna, vanuit een ingooi als ik het me goed herinner, komt de bal na een tijdje in de 16 van de thuisploeg van Biest-Houtakker. Schalkx kopt de bal richting de verre hoek. De keeper houdt de bal netjes voor de lijn tegen. Nu komt hij echter in duel met Luuk van Velthoven die hem feilloos de goal inschiet.
Om het nog mooier te maken weet ook Luuk Wolfs nog te scoren. Na een ongelukkige val tussen keeper en verdediger, is het voor hem slechts afmaken.

Het vermelden waard is het uitstekende optreden van Tim van Velthoven, die bijna elk kopduel gewonnen heeft en als uitstekende laatste man diende. De mannen van SVSOS vertoonden regelmatig mooie combinaties gedurende de wedstrijd, maar er werd geen enkele keer gescoord. De eerste minuten van de tweede helft vertoonden de mannen van SVSOS prima voetbal Echter komt Robin van Beek roet in het eten gooien schiet hij de gegeven penalty tussen de palen. In de 89e is het weer Robin die de bal nog perfect langs verdediger en keeper schiet. Met 3 punten vertrekken zij richting thuishaven.

Aankomende zondag is er geen programma voor Essche Boys heren 1.

Auteur: Koen Schalkx
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


14-10-2018
 
 
SVSOS 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)