Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tuldania 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys 1 niet opgewassen tegen Tuldania 1

Op het korte hoofdveld van Tuldania, snerpt het fluitsignaal van de scheidsrechter. Binnen 30 seconden klinkt het fluitsignaal weer: Cas den Ouden weet de tegenstander – i.p.v. de bal – te raken rond het zestienmetergebied van Esch waarnaar het voor Esbeek slechts prijsschieten is. De bal suist langs de muur de verre hoek binnen en is het voor de keeper vissen geblazen. Esch loopt alweer achter de feiten aan met een achterstand van 1-0 binnen 30 seconden.

Daaropvolgend laat Esch de kopjes hangen en daar weten de mannen uit Esbeek slim gebruik van te maken. Een diepe bal volgt en Tuldania kan weer de bal in het net van Essche Boys schuiven. Het is bij Esch allemaal maar gezapig. Ballen die niet aankomen en wanneer Esch dan probeert de tegenstander buitenspel te zetten – en dit grandioos misgaat – staat Tuldania plots oog in oog met de keeper. De keeper twijfelt, graait mis en de bal gaat de netten weer in. 3-0 voor Tuldania.
Met deze brilstand gaat Esch de rust in, waar ze op de vingers worden getikt door trainer Leon van Wanrooy.

Een sterkere tweede helft volgt, maar voor Esch is het moeilijk deze stand nog in hun voordeel te laten vallen. Wolfs weet nog bijna de bal in de touwen te jagen, maar dit blijft echter uit.
Door het aanvallende voetbal weet Tuldania ruimte achter de verdedigers van Esch te benutten en komt de beslissende 4-0 op het scorebord te staan.

Aankomende week speelt Esch op eigen veld tegen nummer 7: EDN’56.

Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


04-11-2018
 
 
Tuldania 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)