Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Avesteijn 1 - Essche Boys 1
 

 

Esscheboys verliest bij Avesteyn

Een uitwedstrijd zondag 10 november tegen Avesteyn heeft Esscheboys 0 punten opgeleverd. De thuisploeg besliste de wedstrijd pas laat, maar won vrij eenvoudig met 3-0. Esscheboys begon redelijk verdedigend aan de wedstrijd en Avesteyn zette vol de aanval in.

De thuisploeg wist niet echt gevaarlijk te worden tot in de 10e minuut; een goede redding van Bart Spooren was nodig om de aanvaller van Avesteyn van scoren af te houden. Esscheboys probeerde via counters gevaarlijk te worden, maar het ontbrak steeds aan de juiste eindpass. Avesteyn creƫerde daarentegen behoorlijk wat kansen voor de rust. In de 25e minuut werd het dan ook terecht 1-0 voor de gastheren; na een goede redding van Bart Spooren wist de spits van Avesteyn de rebound te verzilveren. Esscheboys probeerde de schade voor de rust te beperken en dat lukte. De ruststand was dan ook 1-0.
Na de rust was hetzelfde spelbeeld te zien als voor de rust; Avesteyn viel aan en Esscheboys hield tegen. Alleen kreeg Avesteyn niet veel kansen na de rust. De wedstrijd krabbelde naar het einde en Esschboys probeerde de gelijkmaker te forceren, maar het ontbrak aan overtuiging. Dat het uiteindelijk na 75 minuten 2-0 werd, was logisch. De ruimtes voor de counters van Avesteyn werden steeds groter en deze werd in de 75e minuut perfect afgemaakt. De wedstrijd was beslist en uiteindelijk was het Avesteyn dat nog een keer scoorde. Na 90 minuten floot de scheidsrechter af en verloor Esscheboys met 3-0 van Avesteyn.

Aankomende zondag speelt Esscheboys thuis tegen Wilhelmina. Deze wedstrijd begint, zoals alle thuiswedstrijden, om 14:00 uur

Auteur Tim van Velthoven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


10-11-2019
 
 
Avesteijn 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)