Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys heeft nieuw bestuur
 

 

Essche Boys heeft nieuw bestuur

In maart van dit jaar kondigden alle bestuursleden van het bestuur van Essche Boys aan, af te zullen treden met ingang van het seizoen 2012-2013.
Gedurende de zomermaanden is naarstig gezocht naar nieuwe bestuursleden en het heeft er lang naar uit gezien dat er in de ledenvergadering van november geen nieuw bestuur zou komen.

Echter, enkele weken terug heeft een groep van 5 personen elkaar gevonden en tijdens de ledenvergadering van 1 november zijn zij gekozen tot het nieuwe bestuur van Essche Boys.
Uit het nieuwe bestuur is vervolgens Kees Hamers (64) gekozen als voorzitter. Hamers is een oud-speler van Essche Boys en is ruim 30 jaar actief geweest als scheidsrechter in het amateurvoetbal. Hij is sinds enkele jaren weer woonachtig in Esch en actief als scheidsrechter voor Essche Boys. Hamers: ”Ik heb er erg veel zin in en ik heb het volste vertrouwen in mijn collega bestuurders.”

Oud-voorzitter Cor van der Zanden, inmiddels benoemd tot ere-voorzitter, sprak van “een grote opluchting” en vindt het nieuwe bestuur een goede zaak voor Essche Boys.

Bron www.esscheboys.nl
Auteur :Rinie van Brunschot
Meer Essche boys nieuws >>>>


01-11-2012
 
 
Essche Boys
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)