Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unieke promotiewedstrijd vv Irene
 

 

Unieke promotiewedstrijd vv Irene

V.V. Irene krijgt op 31 mei de kans geschiedenis te schrijven.
Als de wedstrijd tegen SCMH - winnaar van de nacompetitie 5e klasse - wordt gewonnen dan speelt de Gemondse ploeg, die dit jaar in de 6e klasse uit kwam, volgend jaar in de 4e klasse KNVB.

Vorig jaar werd Irene nog gedeeld laatste met 8 punten. Dit jaar werd echter na een geweldig seizoen de derde plaats behaald waarna de nacompetitie werd gewonnen.
Afgelopen jaar werd Irene versterkt met vier routiniers van Blauw Geel en de aanvallers Nick Vliegenthart, Yorick de Vos en Jelle Hoekstra keerden terug op het oude nest. Trainer-Coach Alex Raaymakers wist van de selectie, aangevuld met enkele talentvolle jeugdspelers, een goed functionerend team te maken dat attractief voetbal speelt.

De wedstrijd om promotie wordt op het neutrale veld van Ollandia gespeeld en begint om 14.30 uur. De selectie van Irene zal tijdens de wedstrijd door heel veel jeugdleden worden ondersteund. De jeugdteams zullen de 6 kilometer naar Olland op de fiets afleggen. In Olland zal ook de uitslag van de spandoekenwedstrijd die is georganiseerd plaats vinden.

V.V. Irene hoopt komende zondag op massale steun uit Gemonde. De platte kar staat al klaar…..

Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


26-05-2015
 
 
vv Irene
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)