Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Irene 1 - Siol 1
 

 

Gehavend Irene verliest topduel

V.v. Irene begon de belangrijke inhaalwedstrijd tegen Siol zonder drie basispelers en met enkele grieperige “bikkels”. Irene begon voortvarend en speelde met inzet en passie. Siol kwam daardoor niet echt in de wedstrijd.   
In de 25e minuut vocht Mark van Grinsven zich op de rechterflank door de Cuyckse verdediging en gaf de bal voor op Jelle Hoekstra die geplaatst inkopte. 1-0. Daarmee was de thee verdiend.
De 2e helft was voor Siol. Irene keeper Coen Hermans verrichtte meerdere fraaie reddingen, maar het was toch Siol dat in de 55e minuut snoeihard scoorde vanaf 10 meter. Even later was het opeens vanuit de kluts 1-2. De meer dan 70 meegereisde supporters van Cuyck gingen helemaal los.
Sven Vonk had de gelijkmaker nog op z’n slof en er volgden nog drie Irene-corners in blessuretijd.
Bij de laatste ging zelfs de Irene keeper nog mee naar voren en zorgde voor een huzarenstukje door na een sprint van zeker 70 meter terug de bal van een Siol spits toch te keren.

V.v Irene kan zich nu richten op de nacompetitie waardoor het nog steeds kans maakt op promotie

Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


06-04-2015
 
 
Irene 1 - Siol 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)