Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Irene 1 - SVS 1
 

 

Irene helemaal van slag

Of de verloren kraker tegen Siol nog nawerkte in de hoofden van de Irene mannen of dat hekkensluiter SVS werd onderschat blijft onduidelijk, maar Irene leed een tweede verlies binnen een week.
Het inhaalduel begon voorspoedig met een goal van Jelle Hoekstra in de 3e minuut, gevolgd door kansen voor Ronald Hermans en Sven Vonk. Na een half uur was het echter toch opeens 1-1.
Er leek nog niets aan de hand en Irene schakelde na rust om naar een 1 op 1 verdediging om zo de score uit te breiden. Dat liep echter helemaal anders dan gedacht. Tien minuten later stond het opeens 1-4!

Irene zette alles op alles om de schade te repareren en kreeg even weer wat vertrouwen na een doelpunt van Rob Goyaarts. Na een counter van de ploeg uit Stevensbeek was de hoop echter vervlogen. Nich Vliegenthart zorgde nog voor de eindstand van 3-5. Wat over bleef was een enorme kater.
Irene staat nog op een stevige nacompetitie plek, maar wil die niet in gevaar komen dan zal er zondag uit tegen Menos wel uit een ander vaatje moeten worden getapt.


Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


09-04-2015
 
 
Irene 1 - SVS 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)