Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geen 4e klasse voor Irene
 

 

Geen 4e klasse voor Irene

V.V. Irene was er heel dicht bij, maar het is SCMH dat volgend jaar uitkomt in de 4e klasse KNVB.
De ploeg uit Mariaheide versloeg Irene in een prachtige pot voetbal met 3-1.Het was druk in Olland, en de sfeer was geweldig. De meer dan 400 toeschouwers zagen in de 1e helft een zeer aanvallend Irene dat daardoor een aantal goede kansen kreeg. Stijn Memeling, Nick Vliegenthart en Jelle Hoekstra misten echter net het doel.

Het was deste zuurder dat in blessuretijd een corner van SCMH wel het doel in dwarrelde. 1-0.
Na rust werd het direct 2-0 en even leek de wedstrijd gespeeld. Toen echter Rob Goyaards hard de 2-1 binnen schoot was de spanning weer helemaal terug.
20 minuten voor tijd was het echter de harde wind die de hoop voor Irene deed vervliegen. Een hoog zondagsschot waaide pardoes de kruising in.
Invaller Gijs Hellings deed nog wat hij kon maar het bleef bij 3-1.

Irene sloot met een attractieve maar ongelukkige wedstrijd een prachtig seizoen af en komt volgend jaar uit in de 5e klasse. Een tegenvaller, maar ook een kans om het team nog iets te laten rijpen en echt klaar te stomen voor de 4e klasse.  

Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


31-05-2015
 
 
vv Irene 1 - SCMH 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)